شیشه مهمترین عضو هر پنجرهای به شمار میرود. درباره قیمت گذاری نیز میتوان شیشه پنجرههای یو پی وی سی را مهمترین عضو دانست. به طور کلی هرچه شیشه دوام بیشتری داشته باشد، قیمت پنجره نیز بیشتر خواهد بود. گرانترین پنجرههای یو پی وی سی پنجرههای نشکن هستند. نوع پنجره نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. پنجرههای UPVC نیز دارای انواع مختلف تک جداره، دو جداره و چند جداره هستند. تعداد شیشههای به کار رفته در این پنجرهها با یکدیگر متفاوت است. به همین دلیل قیمت گذاری آنها نیز باهم فرق میکند. به طور کلی شیشههای تک جداره UPVC با اینکه در حال انقراض هستند، کمترین قیمت را دارند.
نحوه محاسبه قیمت هر متر مربع پنجره upvc چگونه است؟
در یک دسته بندی دیگر، اعضا براساس نوع قاب دسته بندی شده اند. به طور کلی هرچه پنجره یو پی وی سی مساحت شیشه بیشتری پوشش دهد، خواص آن کاهش مییابد. به همین دلیل اگر پنجره با قاب به قسمتهای کوچکتری تقسیم شود، قیمت این محصول افزایش مییابد. رنگ پنجره شاید تاثیر گستردهای در کیفیت محصول نداشته باشد، اما در قیمت گذاری به شدت موثر است. به طوری که اگر بخواهید شیشههای پنجره کمی ماتتر باشند، قیمت بسیار بیشتر خواهد بود. چرا که تولید کننده مجبور است از نوعی رنگ خاص در تولید این محصول استفاده کند. این رنگ قیمت تمام شده را بیشتر میکند.
ویژگیهای اضافه و طرح خاصی که شما برای تولید سفارش میدهید نیز میتوانند قیمت را دستکاری کنند. برای مثال اگر طرح شما طاقچه دار باشد، قیمت پنجرهها نسبت به زمانی که طرح بازشونده باشد بسیار بیشتر خواهد بود. شاید به همین دلیل است که بیشتر پنجرهها و دربهای UPVC امروزی از نوع بازشونده و چند قسمتی هستند. یکی دیگر از موارد مهمی که در ارائه قیمت پنجرههای UPVC از اهمیت بالایی برخوردار است، برند پنجره است. برندها و شرکتهای مختلفی هستند که در این زمینه فعالیت میکنند. دسته بندی این برندها براساس قیمت، کیفیت و خدماتی که به شما ارائه میکنند متفاوت است.
نحوه محاسبه میزان پنجره upvc مورد نیاز
ابعاد پنجره UPVC از اهمیت بالایی برخوردار است. به طوری که حتی در قانون ساختمان سازی نیز درباره آنها سخن به میان آمده است:
این کارموجب نصب سادهتر و سریعتر پنجره خواهد بود. همچنین در قانون آمده است که وزارت مسکن و شهرسازی مسئولیت نظارت عالیه بر اجرای ضوابط و مقررات ملی ساختمان در طراحی و اجرای تمامی ساختمانها را برعهده دارد. اجازه دهید با یک مثال همه چیز را بیان کنیم. تصور کنید یک اتاق خواب معمولی داریم که ارتفاع آن از کف تا سقف ۲۸۰ سانتی متر است. برطبق ضوابط شهداری نباید تا ارتفاع یک متری از کف پنجرهای برای این اتاق قرار دهیم. به همین شکل از سقف نیز باید ۲۰ سانتی متر فاصله بگیریم. اگر به دلایل مختلف همچون کنده کاری و پرده از سقف نیز ۳۰ سانتر متر فاصله بگیریم، ۷۰ سانتر متر باقی میماند که میتوان آن را پنجره در نظر گرفت.